Live Bleeding Fingers

DMF Aarhus spurgte igen høfligt om jeg kunne tage et par billeder for dem. Denne gang af Live Bleeding Fingers, et Aarhus-baseret bluesband (mm) .

Det kunne jeg selvfølgelig, og jeg mødte op med kamera og flash i deres øvelokale da jeg havde aftalt at der skulle lidt øvestemning ind over, fremfor opstillede portrætter.

Der er ikke så pokkers meget godt at sige om det fotomæssige, ud fra et teknisk synspunkt. Øvelokalet var et smalt, aflangt lokale, med forskudt loft, fyldt med alskens musikgrej, og med 4 musikere der stort set pegede i hver sin retning :-) . Så det var på med vidvinkel og flash, og så bounce fuld kraft, da de støjdæmpende plader på væggene også havde den egenskab at de var lysdæmpende.

Et par timers virkelig hyggeligt selskab med dette herlige band endte op i nogle skud jeg selv synes rammer den følelse jeg kan huske fra ungdomsklubbens øvelokale. Jeg fik hvad jeg kom efter og DMF fik deres billeder til artiklen, og du kan se de resterende skud her